Interieurarchitect

Wij hebben niet alleen stylistes, maar ook een interieurarchitect in dienst en daar zijn we bijzonder trots op! Een interieurarchitect heeft een grote bouwkundige kennis en houdt zich dan ook niet alleen bezig met de aankleding van een ruimte, maar ook met de indeling en de architectuur ervan. Soms kan een scheidingswand, het weghalen van een muur of het verlagen van een plafond een heel mooi en verrassend effect hebben.

Onze interieurarchitect Margreet kan u bijstaan wanneer het gaat om het inrichten van een ruimte, de aankleding ervan maar ook bij het uitzoeken van kleuren en materialen. Dat kan van heel klein tot een groot project. Van kinderkamer tot het inrichten van een complete woning of kantoor. Een interieurarchitect kijkt vanuit een ander perspectief naar een ruimte en vaak komen daar verrassende voorstellen uit. 

 

Margreet: “ik help klanten bij het maken van hun keuzes. Vaak hebben ze wel iets in hun hoofd zitten maar weten ze niet goed hoe het in te vullen. Ik ga bij ze thuis de situatie bekijken en samen maken we een moodboard van wat ze mooi vinden. Dan gaan we stap voor stap alles invullen: dat kan zijn een  vloer, raambekleding, wanden, verf, behang et cetera. Als het de ruimte goed doet zal ik soms ook voorstellen om een wand weg te halen, het plafond te verlagen of juist een scheidingswand te plaatsen, bijvoorbeeld door een haardwand. Ik wil mijn klanten graag bewust maken van de gevolgen die bepaalde keuzes hebben. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de lichtinval wanneer je kiest voor een bepaalde kleur of indeling van de ruimte? Soms kan het best wat spannender. Ik hoor vaak dat mensen het zelf nooit zo gekozen zouden hebben maar wel ontzettend blij zijn met het eindresultaat.”

Wilt u ook hulp van onze interieurarchitect?
Wanneer u een plan maakt samen met Margreet dan betaalt u een bedrag van 250 euro. U ontvangt dan van ons een waardebon met een waarde van 125 euro die u kunt besteden in onze winkel.

Wilt u alleen een kleuradvies? Dan betaalt u een bedrag van 150 euro en ontvangt u een waardebon van 75 euro.