Kleurmeesters: uw schildersbedrijf in Doetinchem

 

Kleurmeesters bestaat uit een team van zes vakmensen die met veel passie en nauwkeurigheid het schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand verzorgen. De schilders van Kleurmeesters staan voor vakmanschap en kwaliteit. Dat geldt ook voor de producten die gebruikt worden. Wij houden ook altijd bij in ons digitale klantensysteem welke kleuren iemand gebruikt heeft voor zijn woning. Op die manier weet u zeker dat wanneer u weer verf nodig heeft het altijd de juiste kleur is.

De schilders van Kleurmeesters werken met een kwaliteitssysteem. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wanneer het schilderwerk aan uw woning klaar is loopt de schilder een 15-tal vastgelegde punten met u na. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van het schilderwerk aan uw woning!

Klik hier voor projecten in de regio die door Kleurmeesters zijn verzorgd.

Thuisin schilderen: online prijsindicatie!

Wilt u weten wat het verfwerk aan uw woning ongeveer gaat kosten? Klik hier voor een online prijsindicatie of kom naar de winkel met bijvoorbeeld een tekening van uw woning. Wij berekenen de kosten voor u en u krijgt bovendien een passend kleuradvies!